Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministerul Sănătății: Agenția Națională pentru Sănătate Publică are un nou director

© Sputnik / Miroslav RotariMinisterul Sănătății
Ministerul Sănătății  - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Abonare
Agenția Națională pentru Sănătate Publică are director, după o perioadă de peste un an de interimat.
CHIȘINĂU, 8 oct - Sputnik. Nicolae Jelamschi este noul director al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, după ce a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de manager în această instituție.
Potrivit Ministerului Sănătății, Nicolae Jelamschi a acumulat cele mai multe puncte la ambele probe ale concursului - 18,54 puncte, iar Irina Ursuleac a obținut un punctaj de 9,36.
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Coronavirus
Avem sau nu decese după vaccinare: Ce spune ANSP
Anterior, Jelemanschi a ocupat funcția de șef al Direcției resurse umane din cadrul Ministerului Sănătății. După care a ocupat funcția de vicedirector al Centrului Național de Management în Sănătate și director al Observatorului Regional al Resurselor Umane din Sănătate a Europei de Sud Est. În perioada 2014-2016, el a fost secretar de stat la Ministerul Sănătății.
Vasile GUŞTIUC - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2020
Societate
Cine este Vasile Guștiuc, care îl va înlocui pe Furtună la ANSP: Iată ce avere declară
Amintim că Agenția Națională pentru Sănătate Publică a fost condusă temporar de Vasile Guștiuc, după ce fostul șef Nicolae Furtună a demisionat în urma unor declarații scandaloase făcute la un post de televiziune.
Fluxul de știri
0