Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin își sărbătorește ziua de naștere

© Sputnik / Сергей Ильин / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 07.10.2021
Abonare
Președintele Rusiei împlinește astăzi vârsta de 69 de ani.
CHIȘINĂU, 7 oct – Sputnik. Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov, în pofida faptului că este ziua sa de naștere, Putin se va afla la locul de muncă.
Peskov a precizat că președintele rus are planuri de lucru pentru ziua de 7 octombrie, dar cel puțin seara va sărbători alături de familie și apropiați.
”Așa se întâmplă de cele mai multe ori”, a explicat reprezentantul Kremlinului.
„Taiga, munți, aer curat”: Putin și Șoigu au pescuit în Siberia - Sputnik Moldova, 1920, 26.09.2021
Video
„Taiga, munți, aer curat”: Putin și Șoigu au pescuit în Siberia
Anterior, în luna septembrie, Putin s-a aflat în carantină timp de două săptămâni deoarece câteva zeci de persoane din anturajul său s-au îmbolnăvit, însuși șeful statului, care a fost vaccinat cu „Sputnik V”, nu a contractat boala.
Aceasta nu este prima zi de naștere pe care liderul rus o petrece la locul de muncă, scrie RIA Novosti. Astfel, în 2020, prima jumătate a zilei a dedicat-o agendei interne și convorbirilor telefonice internaționale – au fost mai bine de zece. În mod tradițional, Putin a petrecut restul zilei cu prietenii, familia și apropiații.
Fluxul de știri
0