Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

„Taiga, munți, aer curat”: Putin și Șoigu au pescuit în Siberia

Abonare
Președintele rus Vladimir Putin și ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, s-au odihnit în una dintre regiunile din Siberia la începutul lunii septembrie. Politicienii s-au plimbat prin pădure, au urcat munți și au pescuit.
În imagini, președintele, după un pescuit reușit, a condus, împreună cu Șoigu, o barcă cu motor, au admirat peisajele montane din Siberia și apoi s-au așezat lângă foc.
În plus, șeful statului rus a petrecut noaptea într-un cort. Șoigu, adresându-se lui Putin care stătea în el, a evaluat dimensiunea cortului: „Solid”. El a glumit răspunzând că, dacă lucrezi mai bine, atunci casa ta va fi mai bună și a râs cu Șoigu.
Șeful Ministerului Apărării a atras atenția asupra imaginii șemineului, care se afla în cortul președintelui. "Acesta este un șemineu, să știți că el încălzește, degeaba râdeți. El încălzește, uitați-vă".
"Să stai lângă foc - bine gândit. Confortabil", a spus ministrul.
Președintele a fost impresionat și de cerbii siberieni - marlame.
"Pur și simplu cerbi uriași. Nu i-am mai văzut... Aproape că ne-au lovit. Și cu o viteză atât de mare", a spus Putin, exprimând opinia că, dacă aceste animale ar concura la Jocurile Olimpice, nu ar avea egal.
Putin alege adesea Taigaua pentru vacanță, care durează de obicei câteva zile. Șoigu îl însoțește adesea în aceste călătorii.
Fluxul de știri
0