Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Din prima sursă - A fost sau nu pusă sub acuzație soția lui Stoianoglo

© Sputnik / Mihai CarausЗадержание генерального прокурора Александра Стояногло
Задержание генерального прокурора Александра Стояногло - Sputnik Moldova, 1920, 07.10.2021
Abonare
Avocatul procurorului general suspendat, Vasile Gafton, a fost solicitat de jurnaliștii Sputnik Moldova să confirme sau să infirme informația din unele mijloace de informare în masă că soția lui Alexandru Stroianoglo ar fi fost pusă sub învinuire.
Soția domnului Stoianoglo nu a fost pusă sub învinuire, a declarat categoric avocatul.
"Nu știu de unde presa a luat această informație. Îmi pare rău că unele mijloace de informare în masă manipulează cu opinia publică", a declarat pentru studioul Sputnik Moldova avocatul Vasile Gafton.
El a mai spus că sunt false acuzațiile precum că soția lui Alexandr Stoianoglo ar fi devenit beneficiar al unei companiei care i-a aparținut lui Platon și că acest lucru este cunoscut organelor procuraturii.
Amintim că astăzi, în același interviu pentru studioul Sputnik Moldova, avocatul procurorul general suspendat, Vasile Gafton, a declarat că procurorul de caz Victor Furtună a cerut instanței 30 de zile de arest pentru Alexandr Stoianoglo.
"Astăzi procurorul astăzi a înmânat demersul privind solicitarea aplicării măsurii preventive și mâine acest demers va fi examinat în instanță", a spus Vasile Gafton.
Avocatul a spus că apărarea are probe prin care să demonstreze instanței că Alexandr Stoianoglo "nu este vinovat de ceea ce i se încriminează".
Задержание генерального прокурора Александра Стояногло - Sputnik Moldova, 1920, 07.10.2021
Politică
Avocatul lui Stoianoglo scoate asul din mânecă și face praf probatoriul acuzării
Fluxul de știri
0