Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Ultima oră: Motorina și benzina se scumpesc semnificativ

© Sputnik / Mihai Carausавтозаправка
автозаправка - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Abonare
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit prețul plafon valabil pentru ziua de 6 octombrie. Cu cât se scumpesc carburanții.
CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. Prețul la motorină crește cu peste zece bani, iar cel la benzină - cu aproape zece bani. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit prețul plafon valabil pentru ziua de mâine, 6 octombrie. Prețul unui litru de benzină 95 ajunge la 20,84 de lei, cu 9 bani mai mult față de astăzi. Prețul la motorină crește cu tocmai 12 bani. Astfel, pentru un lutru de motorină vom achita 17,67 lei.
Andrei Spînu - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Politică
Spînu: Moldova a solicitat prelungirea contractului cu Gazprom
Prețurile la carburanți au început să crească aproape zilnic încă din prima parte a lunii septembrie. Preţurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică în baza Metodologiei de calcul şi aplicare a preţurilor la produsele petroliere.
Fluxul de știri
0