Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Stoianoglo, probabil reținut - ce se întâmplă acum la Procuratură Generală - Live

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Se pare că Alexandr Stoianoglo, care încă în dimineața zilei de astăzi era procurorul general al Republicii Moldova, a fost reținut.
Cel puțin el nu a ieșit la conferința de presă pe care a anunțat-o pentru ora 18:00, în schimb mascați de la SIS au pătruns în sediul Procuraturii Generale, acolo unde se află biroul lui Stoianoglo și unde acesta urma să țină conferința de presă. Potrivit unor informații neconfirmate, mascații l-ar fi reținut pe Stoianoglo și ar fi efectuat percheziții. La fel, ar fi fost reținută și soția sa.
Reținerea lui Stoianoglo, care încă nu a fost confirmată oficial, a avut loc după de astăzi procurorul Anticorupție Victor Furtună a dispus urmărirea penală pe numele procurorului general, Alexandru Stoianoglo, ultimul a ieșit cu o reacție într-o conferință de presă.
Procurorul Anticorupție Victor Furtună a pornit urmărirea penală împotriva lui Stoianoglo în urma deciziei Consiliului Superior al Procurorilor prin care Furtună a fost desemnat pentru examinarea aspectelor invocate în adresarea lui Lilian Carp, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, președinte al Comisiei Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică vizând pretinsele acțiuni ilegale comise de procurorul general, Alexandr Stoianoglo.
Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Analize și opinii
Stoianoglo este ca și demis - Iată cine vine în locul lui
Fluxul de știri
0