Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Stoianoglo în timpul reținerii: Este o răzbunare a președintelui țării

© Sputnik / Mihai CarausЗадержание генерального прокурора Александра Стояногло
Задержание генерального прокурора Александра Стояногло - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Abonare
Procurorul general Alexandr Stoianoglo spune că reținerea sa este o răzbunare la nivel înalt.
CHIȘINĂU, 5 oct - Sputnik. Procurorul general, reținut în această seară de mascații Serviciului de Informații li Securitate este de părere că aceasta este o răzbunare. Mai mult, Stoianoglo crede că anume președintele țării este cea care se răzbună.
Amintim, Alexandr Stoianoglo a fost încătușat de ofițerii SIS și scos din sediul Procuraturii Generale de unde au mers la locuința acestuia pentru percheziții. Procurorul pe acest caz, Victor Furtună, a declarat pentru presă că Stoianoglo este învinuit pentru de abuz de serviciu, depășirea atribuțiilor de serviciu, corupere pasivă și darea declarațiilor mincinoase. Stoianoglo a fost reținut pentru 72 de ore, iar la expirarea acestui termen să se facă un nou demers cu privire la prelungirea termenului de arest.
Mâine, cu începere de la ora 10:00, membrii Consiliului Superior al Procurorilor se vor întruni în ședință pentru a desemna un candidat la funcția de procuror general interimar.
Задержание генерального прокурора Александра Стояногло - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Politică
Oficial: Alexandr Stoianoglo a fost reținut - Video
Fluxul de știri
0