Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

A fost sau nu reținut Stoianoglo - Iată ce spune Litvinenco

© Photo : Miroslav RotariSergiu Litvinenco
Sergiu Litvinenco - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Abonare
Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a declarat jurnaliștilor că nu cunoaște dacă procurorul general Alexandr Stoianoglo a fost sau nu reținut.
Ministrul Justiției a fost abordat de presă la intrarea în sediul Procuraturii. El a spus că a venit la Procuratură pentru a participa la Ședința Consiliului Superior al Procurorilor, care urmează să desemneze un procuror general interimar în locul lui Stoianoglo.
"Eu am venit la procuratura pentru că noi la ora 19:00 încercăm să convocăm ședința Consiliului Superior al Procurorilor pentru ca să selectăm un procuror general interimar, având în vedere suspendarea de drept a calității de procuror general a domnului Stoianoglo și a adjuncților săi", a declarat ministrul Justiției.
Întrebat dacă există cvorumul pentru ședința CSP, Sergiu Litvinenco a spus că a vorbit deja cu membri, dar cvorumul este de opt, urmând să mai fie găsit un membru al consiliului.
Întrebat dacă Stoianoglo a fost reținut, el a răspuns: Nu știu, întrebarea la Procuratură.
Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Analize și opinii
Stoianoglo este ca și demis - Iată cine vine în locul lui
Fluxul de știri
0