Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu, întrevedere cu oficial american - detalii

© Photo : Secția comunicare cu mass-media a Aparatului Președintelui Republicii Moldova Президент Молдовы Майя Санду встретилась с заместителем помощника государственного секретаря США по Центральной и Восточной Европе Робин Дунниган
Президент Молдовы Майя Санду встретилась с заместителем помощника государственного секретаря США по Центральной и Восточной Европе Робин Дунниган - Sputnik Moldova, 1920, 04.10.2021
Abonare
Președintele Maia Sandu: „Moldova își dorește să aprofundeze Dialogul Strategic cu SUA, unul dintre principalii noștri parteneri de dezvoltare”
CHIȘINĂU, 4 oct - Spuntik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi, la Președinție, cu asistenta adjunctă a Secretarului de Stat al SUA pentru Europa Centrală și de Est, Robin Dunnigan.
„Am discutat despre problemele cu care se confruntă cetățenii Republicii Moldova și despre agenda de dezvoltare a țării noastre, promovată de actuala guvernare. Am primit asigurările doamnei Dunnigan de susținerea Statelor Unite pentru realizarea acestei agende”, a spus Președinta Maia Sandu, fiind citată de serviciul de presă al președinției.
De asemenea, șefa statului a discutat cu oficiala de la Washington despre relațiile bilaterale moldo-americane, inclusiv programele de asistență pentru dezvoltare, finanțate de SUA în Republica Moldova.
„Am mulțumit pentru sprijinul generos oferit de Statele Unite ale Americii pentru dezvoltarea comunităților noastre și a mai multor industrii locale, și pentru ajutorul de solidaritate pe care l-am primit în lupta cu pandemia. Am subliniat, în context, că Moldova își dorește să aprofundeze Dialogul Strategic cu SUA, unul dintre principalii noștri parteneri de dezvoltare”, a spus Maia Sandu.
Peter Michalko - Sputnik Moldova, 1920, 04.10.2021
Editoriale
Dovedit: Uniunea Europeană își bagă coada în justiția moldovenească
Fluxul de știri
0