Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat suspectat de contrabandă cu țigări a fost împușcat în momentul reținerii

© Sputnik / Mihai CarausAntrenamente in forța BDS “SCORPION”
Antrenamente in forța BDS “SCORPION” - Sputnik Moldova, 1920, 03.10.2021
Abonare
Șoferul unui automobil plin cu produse de tutungerie a fost rănit în timpul operațiunii de reținere.
CHIȘINĂU, 3 oct - Sputnik. Polițiștii de frontieră din Moldova au fost informați de către colegii lor români despre depistarea unui vehicul plin cu țigări. Potrivit Poliției de Frontieră de peste Prut, oamenii legii au încercat să rețină șoferul mașinii, dar acesta nu s-a oprit la semnalul polițiștilor. Mai mult, el a accelerat în direcția polițiștilor, intenționând să-i accidenteze. Unul dintre oamenii legii a fost acroșat de către autoturism.
Polițiștii au fost nevoiți să tragă din armă în aer și în vehicul pentru a-l opri pe șofer. Ulterior, s-a constat că acesta a fost rănit. Conducătorul auto a fost transportat la spital. Potrivit poliției române, în autoturism au fost descoperite mai multe colete cu țigări.
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2021
Societate
Contrabandă de peste un milion de lei: Ce a încercat să treacă prin vamă un moldovean
În context, angajații Sectoarelor Poliției de Frontieră Cuhnești, Valea Rusului și Costești au fost antrenați în ample activități desfășurate pentru a preveni și combate contrabanda cu țigări. În cadrul acestora, polițiștii de frontieră moldoveni au descoperit, în apropiere de malul râului Prut, două vâsle și o geantă în care era împăturită o barcă gonflabilă.
Ulterior, au fost găsite două autoturisme care erau folosite de contrabandiști în transportarea ilegală a coletelor cu țigări. Totodată, oamenii legii au identificat persoane suspectate de contrabandă cu țigări. Oamenii legii investighează cazul și acumulează probe.
Fluxul de știri
0