Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

În Israel a început vaccinarea împotriva COVID-19 cu cea de-a treia doză

© Inquam Photos / OCTAV GANEAVaccin AstraZeneca
Vaccin AstraZeneca - Sputnik Moldova, 1920, 03.10.2021
Abonare
Autoritățile israeliene au decis să introducă vaccinarea obligatorie cu ce-a de-a treia doză împotriva COVID-19. Astfel, doar persoanele imunizate cu toate trei doze se vor considera vaccinate complet.
CHIȘINĂU, 3 oct - Sputnik. Începând cu 4 octombrie, în Israel doar persoanele vaccinate cu toate trei doze se vor putea considera oficial că și-au administrat ciclul complet de seruri împotriva COVID-19. Potrivit „MIR 24”, oamenii de știință au confirmat că vaccinarea repetată poate reduce la minimum probabilitatea infectării cu noul coronavirus.
Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 02.10.2021
Coronavirus
COVID-19 în Moldova: Un număr foarte mare de decese s-a înregistrat astăzi
Vaccinarea în masă a israelienilor împotriva COVID-19 a început pe 20 decembrie anul trecut. Cetățenii Israelului sunt vaccinați cu serul Pfizer. În data de 10 ianuarie, persoanele imunizate au început să primească rapelul.
Totodată, în Israel vaccinarea adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani a demarat la începutul lunii iunie. Până în prezent peste 5,5 milioane de persoane au primit ambele doze de vaccin, cea de-a treia doză și-au administrat-o aproape trei milioane.
Fluxul de știri
0