Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Focuri de armă la Edineț: Un bărbat a ajuns la spital cu mai multe gloanțe în abdomen

Pistol - Sputnik Moldova, 1920, 03.10.2021
Abonare
Proprietarul unui service auto a ajuns la spital după ce a fost împușcat de către niște agresori ce au dat buzna în garajul său. Suspectul care a tras din armă a fost reținut pentru 72 de ore.
CHIȘINĂU, 3 oct - Sputnik. Un bărbat a sunat sâmbătă seară la Serviciul 112 și a anunțat că a auzit împușcături în apropiere de un service auto din orașul Cupnici, raionul Edineț. Oamenii legii au mers la fața locului pentru a vedea ce s-a întâmplat.
Potrivit ofițerului de presă al Inspectorului de Poliție Edineț Svetlana Talpă, patru bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 53 de ani au dat buzna la un service auto din Cupnici. Aceștia i-au agresat fizic pe doi dintre angajați. Potrivit Poliției, la scurt timp a venit și proprietarul service-ului auto în vârstă de 27 de ani.
pistol - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2021
Societate
Joacă periculoasă în Capitală: Doi copii au tras mai multe focuri de armă peste geam
În timpul altercației, unul dintre agresori, un bărbat de 53 de ani, a efectuat patru împușcături în direcția proprietarului service-ului. Ulterior, cei patru agresori au fugit de la fața locului. Potrivit oamenilor legii, arma era deținută legal de către suspect. Victima de 27 de ani s-a ales cu trei plăgi în regiunea abdomenului și a fost transportată de urgență la Spitalul raional Edineț.
Cei patru agresori au fost identificați de ofițeri la scurt timp, iar cel care a tras cu arma în victimă a fost reținut pentru 72 de ore. Oamenii legii investighează toate circumstanțele celor întâmplate.
Fluxul de știri
0