Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Atacat în timp ce asigura ordinea publică: Un carabinier, înjunghiat cu un cuțit

© Photo : Miroslav Rotariimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 02.10.2021
Abonare
Incident șocat pe o stradă din sectorul Buiucani al Capitalei. Un carabinier a fost atacat cu un cuțit de un trecător.
CHIȘINĂU, 2 oct - Sputnik. Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 16:45, pe strada Calea Ieșilor . Potrivit Inspectoratul General de Carabinieri al MAI, carabinierul monitoriza respectarea măsurilor împotriva infectării cu COVID-19 în stația de așteptare când a observat lângă o stației un bărbat vizibil în stare de ebrietate cu un cuțit în mână ce insulta cu voce tare.
La cerința carabinierului de a se calma și de a înceta acțiunile lui, bărbatul l-a atacat cu cuțitul. Carabinierul a aplicat rapid asupra individului gazul lacrimogen din dotare.
La scurt timp la fata locului a fost solicitată grupa operativă a IP Buiucani și o Ambulanță. Testat alcoolscopic a fost stabilit că bărbatul avea – 0,98 mg/l alcool în aerul expirat. Totodată, acesta a comunicat că cuțitul cu care a atacat oamenii legii l-a furat de la o persoană ce vindea nuci.
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii incidentului.
автозаправка - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Economie
Expert: Avem cel mai mare preț la benzină din istoria țării
Fluxul de știri
0