Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PSRM și PCRM vor participa împreună la alegerile locale din Bălți

© Sputnik / Mihai CarausМарш сторонников Блока коммунистов и социалистов
Марш сторонников Блока коммунистов и социалистов - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Abonare
PSRM și PCRM vor participa împreună la alegerile noi ale primarului municipiului Bălți, programate pentru 21 noiembrie.
CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Partidul comuniștilor și cel al socialiștilor vor participa împreună la alegerile locale din municipiul Bălți. Anunțul a fost făcut astăzi de Comisia Electorală Centrală.
"CEC a înregistrat Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor pentru participare la alegerile locale noi din 21 noiembrie 2021, constituit de către Partidul Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Partidul Comuniștilor din Republica Moldova", se arată într-un comunicat de presă emis de CEC.
PAS - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Politică
Cine este candidatul PAS la funcția de primar de Bălți
Amintim că alegerile locale în municipiul Bălți vor avea loc pe data de 21 septembrie după ce Renato Usatîi a renunțat la mandat. Usatîi a anunțat pe 12 iulie, că pleacă din funcția de primar de Bălți, motivând că a luat o astfel de decizie în urma înregistrării unui scor scăzut la alegerile parlamentare în municipiu. Blocul său electoral „Renato Usatîi” a reușit să adune 4,10% din numărul total de voturi.
Fluxul de știri
0