Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine este candidatul PAS la funcția de primar de Bălți

© Photo : Miroslav RotariPAS
PAS - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Abonare
Partidul Acţiune şi Solidaritate și-a înaintat candidatura la funcția de primar al municipiului Bălți. Este vorba despre Boris Marcoci.
CHIȘINĂU, 21 sept – Sputnik. Candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate pentru funcția de primar al municipiului Bălți este Boris Marcoci. Decizia a fost luată luni la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PAS, iar anunțul a fost făcut pprintr-o postare pe pagina de facebook a partidului.
"Iată de ce, la şedinţa Biroului Permanent Naţional PAS din 20 septembrie 2021 din partea formaţiunii a fost înaintată candidatura deputatului Boris Marcoci. Domnul Marcoci şi-a legat viaţa de „capitala Nordului”, construind acolo familia şi vatra, îi ştie toate păsurile şi necazurile şi este cunoscut şi apreciat de bălţeni", se arată în postare.
Comisia Electorală Centrală a Republcii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Politică
CEC are o nouă componență: Cine sunt noii membri aleși
Amintim că alegerile locale în municipiul Bălți au loc pe data de 21 septembrie după ce Renato Usatîi a renunțat la mandat. Usatîi a anunțat pe 12 iulie, că pleacă din funcția de primar de Bălți, motivând că a luat o astfel de decizie în urma înregistrării unui scor scăzut la alegerile parlamentare în municipiu. Blocul său electoral „Renato Usatîi” a reușit să adune 4,10% din numărul total de voturi.
Fluxul de știri
0