Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă o persoană va fi judecată în dosarul “Frauda bancară”: Este complicele unui deputat

© Inquam Photos / Octav GaneaJustiție, ciocan
Justiție, ciocan - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Abonare
Un presupus complice al deputatului Partidului ”Șor”, Denis Ulanov, la comiterea pretinselor infracțiuni în dosarul ”frauda bancară”, a fost deferit justiției. Procuratura Generală a oferit detalii pe marginea acestui caz.
CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Încă o persoană va fi judecată în dosarul “Frauda bancară”. Aceasta ar fi fost complicele deputatului Denis Ulanov, care este acuzat de escrocherie și spălare de bani, săvârșite în proporții deosebit de mari și în interesele unei asociații criminale.
Молоток судьи  - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Politică
Frauda bancară: Fost deputat PD și soția acestuia, puși sub învinuire
Potrivit unui comunicat emis de Procuratura Generală, cauza penală face parte din dosarul denumit generic ”Frauda bancară”, iar pentru recuperarea prejudiciului cauzat prin comiterea infracțiunii, procurorii au instituit sechestre pe bunurile figuranților, estimate, în total, la 27 milioane de lei.
Actualmente, procurorii investighează mai multe fapte infracționale care au avut loc în intervalul anilor 2010 – 2015 care, la fel, fac obiectul dosarului ”Furtul miliardului”.

”Investigațiile vor continua până la etapa la care vor fi trași la răspundere nu doar organizatorii și beneficiarii, ci și cei care au favorizat adoptarea deciziilor ilegale care au permis devalizarea sistemului național bancar”, este menționat în comunicatul procuraturii.

Fluxul de știri
0