Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Minut de reculegere în Parlament în memoria victimelor din România

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Abonare
Deputații din Parlamentul de legislatura a XI-a au ținut un minut de reculegere în memoria victimelor care au murit astăzi într-un incendiu care a avut loc într-un spital din România.
CHIȘINĂU, 1 oct - Sputnik. Deputații din Parlamentul Republicii Moldova au ținut un minute de reculegere în memoria celor șapte cetățeni români care au murit astăzi în incendiul izbucnit la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, România.
„Avem vești triste de peste Prut. Potrivit Ministerului de Interne al României, șapte oameni au decedat astăzi în urma incendiului de la spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Persoanele se aflau în secția Anestezie și Terapie Intensivă. Exprimăm sincere condoleanțe familiilor care și-au pierdut persoanele apropiate în urma acestei tragedii”, a declarat președintele Parlamentului.
 Incendiu la un bloc nou de locuit.. - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Politică
VIDEO: Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa - sunt morți
Amintim că în această dimineață șapte persoane și-au pierdut viața în urma unui incendiu care a izbucnit la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la secția de terapie intensivă a pacienților cu COVID19. La scurt timp unii pacienții au fost evacuați, iar alții au sărit peste geam.
La fața locului, au fost trimise mai multe echipaje SAJ și SMURD, inclusiv de la ISU Călărași. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, dar și Planul Alb de intervenţie specific unităţilor sanitare.
Una din presupuneri ale cauzei incendiului este că incendiul a fost declanşat de o defecţiune la secţia de Terapie intensivă.
Fluxul de știri
0