Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

VIDEO: Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa - sunt morți

© Photo : Facebook / Puscasu Liliana Incendiu la un bloc nou de locuit..
 Incendiu la un bloc nou de locuit.. - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Abonare
La Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța a avut loc un incendiu în această dimineață, peste 50 de pacienți au fost evacuați, dar sunt și morți
Presa din România anunță că în această dimineață s-a produs un incendiu violent la spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Pacienții au fost evacuați, unii dintre ei pe geam.
La fața locului, au fost trimise mai multe echipaje SAJ și SMURD, inclusiv de la ISU Călărași. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, dar și Planul Alb de intervenţie specific unităţilor sanitare.
Înainte de a fi lichidat incendiul, către ora 11:00, focul s-a manifestat la secția de Terapie Intensivă cu flacără deschisă și degajări mari de fum.
Una din presupuneri ale cauzei incendiului este că incendiul a fost declanşat de o defecţiune la secţia de Terapie intensivă.
Premierul a fost informat despre incendiu și continuă să țină legătura cu reprezentanții MAI, Ministerul Sănătății și cei ai prefecturii Constanța.
Premierul Florin Cîțu i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la fața locului pentru a se asigura că operațiunile de acolo se desfășoară fără probleme.
Update 10:30 Potrivit surselor MAI, s-au înregistrat patru decese. Potrivit surselor Antena 3 sunt 9 morţi.
Prefectul judeţului a confirmat decesul a patru persoane.
Fluxul de știri
0