Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un fost deputat al PPDA va participa neafiliat la alegerile locale noi din Bălți

© Sputnik / Mihai CarausВыборы в парламент Молдовы 2021
Выборы в парламент Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un fost deputat al Platformei DA intenționează să participe neafiliat la alegerile locale noi din Bălți.
CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Fostul deputat al PPDA Arina Spătaru a decis să candideze la alegerile locale noi din Bălți. Ea intenționează să participe la scrutin neafiliat și inițiază procedura de colectare a semnăturilor.
”Planific să particip neafiliat la alegerile locale noi din Bălți și pentru asta este necesar să colectăm 5500 de semnături”, a scris pe pagina sa de Facebook Arina Spătaru.
Amintim că în data de 16 septembrie Arina Spătaru a părăsit Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. Potrivit fostului deputat, decizia de a pleca din partid a fost luată încă din luna februarie, dar acum s-a decis definitiv.
Arina Spataru - Sputnik Moldova, 1920, 17.09.2021
Politică
Un fost deputat pleacă din PPDA - Care este motivul
Alegerile locale în municipiul Bălți vor avea loc pe data de 21 septembrie după ce Renato Usatîi a renunțat la mandat. Usatîi a anunțat pe 12 iulie, că pleacă din funcția de primar de Bălți, motivând că a luat o astfel de decizie în urma înregistrării unui scor scăzut la alegerile parlamentare în municipiu. Blocul său electoral „Renato Usatîi” a reușit să adune 4,10% din numărul total de voturi.
Fluxul de știri
0