Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un fost deputat pleacă din PPDA - Care este motivul

Arina Spataru - Sputnik Moldova, 1920, 17.09.2021
Abonare
Fostul deputat PPDA Arina Spătaru a decis să plece din partid. Iată care este motivul și ce mesaj a postat.
CHIȘINĂU, 17 sept - Sputnik. Arina Spătaru a părăsit Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. Anunțul a fost făcut aseară de fostul deputat pe pagina sa de Facebook.
"Astăzi, la ședința consiliului OT Bălți oficial mi-am luat rămas-bun de la colegii mei din Platforma DA", a scris Spătaru.
Potrivit fostului deputat. decizia de a pleca din partid a fost luată încă din luna februarie, dar acum s-a decis definitiv.
"Nu știu de ce am decis pe atunci să stau literalmente într-o mlaștină până la capăt".
Amintim că la alegerile din 11 iulie 2021, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr a acumulat 2,33% și nici un membru de partid nu a ajuns în Parlament.
În ianuarie 2021, membrii Consiliului organizației teritoriale Bălți din cadrul Platformei DA au propus-o pe Arina Spătaru la funcția de președinte al formațiunii.
Выборы в парламент Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
ALEGERI PARLAMENTARE 2021
Ultima oră - Alegeri parlamentare anticipate 2021: Câți moldoveni au ieșit la vot
În februarie 2019, Spătaru a ajuns deputat în Parlament din partea blocului Electoral „ACUM”. În urma alegerilor, Spătaru a fost deputată și membru al Biroului Politic Permanent al Platformei DA.
În 2018, Arina Spătaru a candidat la funcția de primar al municipiului Bălți.
Fluxul de știri
0