Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc din nou în ședință: Ce vor examina

© Photo : Miroslav RotariДепутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Abonare
Parlamentul se întrunește și astăzi în ședință plenară. Iată ce vor examina deputații.
CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Deputații se întrunesc și astăzi, 1 octombrie, în ședință plenară. Pe ordinea de zi a acesteia sunt incluse deocamdată doar două subiecte.
Ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a  - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2021
Coronavirus
Câţi deputaţi s-au vaccinat împotriva COVID-19
Cel mai probabil, deputații vor examina proiecte aprobate ieri în cadrul ședinței Guvernului.
„S-ar putea mâine să avem și alte proiecte pe care să le propunem pe ordinea de zi, în contextul ședinței de astăzi a Guvernului. O să avem o zi productivă”, a precizat președintele Parlamentului, Igor Grosu, la finalul ședinței de ieri a Parlamentului.
De precizat, deputații au examinat ieri, în lectură finală, proiectul de lege care prevede modificarea mecanismului de control al autorităților publice, aflate sub control parlamentar. De asemenea, a fost dezbătut documentul prin care se propune schimbarea procedurii de numire a președintelui interimar al Curții Supreme de Justiție.
bani - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2021
Politică
Bugetul de stat pentru anul 2021 a fost rectificat: Miniștrii au aprobat modificarea
De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței de ieri au mai fost incluse proiectele de modificare a Legii privind sistemul public de pensii și a Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar. Proiectul pentru modificarea articolului 2 din Legea cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație urmează a fi examinat astăzi.
Fluxul de știri
0