Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sandu a semnat decretul privind numirea Svetlanei Balmuș în funcția de membru al CSP

© Photo : Consiliul Superior al Procurorilorimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2021
Abonare
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat astăzi, 30 septembrie, decretul privind numirea Svetlanei Balmuș în funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor din rândul societății civile.
CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Svetlanei Balmuș este aleasă membru al Consiliului Superior al Procurorilor din rândul societății civile. Decretul privind numirea sa în funcție a fost semnat astăzi de președintele Maia Sandu.
„În temeiul art. 88 lit. j) din Constituția R. Moldova și al art. 69 alin. (4) din Legea cu privire la Procuratură, președintele R. Moldova decretează: art.1.- doamna Svetlana Balmuș se numește în funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor. Art.2. – Prezentul decret intră în vigoare la data semnării”, se arată în document.
© Screenshot / Președinția Republicii MoldovaMaia Sandu a semnat decretul privind numirea Svetlanei Balmuș în funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor din rândul societății civile
Maia Sandu a semnat decretul privind numirea Svetlanei Balmuș în funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor din rândul societății civile - Sputnik Moldova, 1920, 01.10.2021
Maia Sandu a semnat decretul privind numirea Svetlanei Balmuș în funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor din rândul societății civile
Amintim că pe 24 septembrie Comisia pentru selectarea candidatului la funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor din rândul societății civile, desemnat de către Președintele Republicii Moldova, a ales-o pe Svetlana Balmuș și a înaintat candidatura sa președintelui Maia Sandu.
Рабочее место - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Politică
A fost ales membrul Consiliului Superior al Procurorilor din rândul societății civile
Svetlana Balmuș este avocat și expert în domeniul justiției în cadrul Institutului pentru Politici și Reforme Europene. De asemenea, ea are o experiență de 19 ani de magistrat.
Fluxul de știri
0