Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

A fost ales membrul Consiliului Superior al Procurorilor din rândul societății civile

© Sputnik / Мирослав РотарьРабочее место
Рабочее место - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Abonare
Svetlana Balmuș a fost aleasă în funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor din rândul societății civile, desemnat de către președintele Republicii Moldova.
CHIȘINĂU, 24 sept - Sputnik. Președinția anunță că Comisia pentru selectarea candidatului la funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor din rândul societății civile, desemnat de către Președintele Republicii Moldova, a ales-o pe Svetlana Balmuș și a înaintat candidatura sa președintelui Maia Sandu.
Potrivit Președinției, concursul s-a desfășurat conform legii. La prima etapă de concurs s-au înscris patru candidați, tot ei fiind admiși și la cea de-a doua etapă - interviul, care a avut loc pe 22 septembrie.
Svetlana Balmuș este avocat și expert în domeniul justiției în cadrul Institutului pentru Politici și Reforme Europene. De asemenea, ea are o experiență de 19 ani de magistrat.
Fluxul de știri
0