Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Două zile de vacanță pentru persoanele care se vor vaccina anti COVID-19

© Sputnik / Mihai CarausПресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2021
Abonare
Persoanele angajate care se vor imuniza anti-COVID-19 ar putea să beneficieze de două zile de vacanță. Cabinetul de miniștri urmează astăzi să aprobe o hotărâre în acest sens.
CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Două zile de vacanță pentru bugetarii care se vor vaccina anti COVID-19. Anunțul a fost făcut de Natalia Gavrilița, în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului.

"Vom iniția o serie de măsuri care va susține eforturile de vaccinare. Este vorba de decizia de a subvenționa persoanelor angajate care se vaccinează din bugetul de stat două zile de vacanță", a declarat Gavrilița.

Potrivit ministrului Sănătății, decizia vine să încurajeze angajatorii să promoveze vaccinarea în echipele lor, dar și să elimine o piedică în calea deciziei de a se vaccina celor care sunt încadrați în câmpul muncii.
Pfizer - Biontech - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2021
Politică
Prețul cu care a cumpărat Moldova vaccinul Pfizer este secret - detalii
De la începutul campaniei de vaccinare în țara noastră, 2 martie, au fost administrate 1 392 707 doze de vaccin, dintre care 777 944 de oameni s-au vaccinat și cu cea de-a doua doză de vaccin.
Fluxul de știri
0