Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc astăzi în ședință - Iată ce subiecte sunt pe ordinea de zi

© Photo : Miroslav RotariДепутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2021
Abonare
Parlamentul se va întruni astăzi în ședință. Aceasta va începe la ora 11:00.
CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Biroul Permanent al Parlamentului a aprobat ieri ordinea de zi a ședinței plenare din această săptămână. Astfel, deputații se vor întruni în ședință plenară astăzi, 30 septembrie, și vineri, 1 octombrie.
În cadrul ședinței, deputații vor examina, în lectură finală, proiectul de lege care prevede modificarea mecanismului de control al autorităților publice, aflate sub control parlamentar. De asemenea, va fi dezbătut documentul prin care se propune schimbarea procedurii de numire a președintelui interimar al Curții Supreme de Justiție.
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Politică
Noi deputați în Parlament: Cine a venit în locul lui Gavrilița, Litvinenco și Spînu
Pe ordinea de zi au mai fost incluse proiectele de modificare a Legii privind sistemul public de pensii și a Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar. Totodată, va fi examinat și proiectul pentru modificarea articolului 2 din Legea cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație.
Ședința plenară se va desfășura începând cu ora 11.
Fluxul de știri
0