Валюта - Sputnik Moldova, 1920
Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Veste proastă pentru șoferi și agricultori: Motorina se scumpește și mâine

© Sputnik / Mihai Carausавтозаправка
автозаправка - Sputnik Moldova, 1920, 29.09.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noile prețuri plafon la carburanți pentru ziua de mâine.
CHIȘINĂU, 29 sept – Sputnik. O nouă scumpire pe piața carburanților din Republica Moldova. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noile prețuri plafon la carburanți pentru ziua de joi. Astfel, motorina se scumpește cu tocmai nouă bani față de ziua de astăzi și va costa 17,34 de lei/litru. Pentru un litru de benzină 95 vom achita 20,66 de lei, cu trei bani mai mult comparativ cu prețul stabilit pentru astăzi.
Eugen Carpov - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Economie
Directorul ANRE - va crește sau nu tariful la gaze?
ANRE a explicat anterior într-un comunicat că ritmul ascendent al prețurilor stabilite este în continuare influențat de majorarea prețului mediu de tranzacționare a produselor petroliere principale la bursele petroliere internaționale, în special a benzinei, în contextul diminuării ofertei mondiale de carburanți cauzate de înlăturarea consecințelor uraganului Ida pe coasta de Est a Americii de Nord și întârzierile suportate la repunerea în funcțiune a producerii de carburanți în Golful Mexic (Reuters).
Газовая плита - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Economie
Va crește sau nu prețul la gaze naturale? Răspunsul fostului director ANRE
Agenția precizează că mecanismul actual de formare a prețurilor la produsele petroliere principale de tip standard asigură reflectarea exactă în prețul final plătit la pompă a evoluțiilor pe piața internațională.
Fluxul de știri
0