Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Germaniei, la Chișinău: Avem o colaborare de succes

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimediaFrank-Walter Steinmeier
Frank-Walter Steinmeier - Sputnik Moldova, 1920, 29.09.2021
Abonare
Președintele Germaniei se află astăzi într-o vizită oficială la Chișinău. Frank-Walter Steinmeier a declarat în cadrul unui briefing de presă că țara sa este dispusă să investească în continuare în Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 29 sept - Sputnik. Între Germania și Republica Moldova există o colaborare de succes care se focalizează în primul rând pe crearea de infrastructură la nivel local. Declarația a fost făcută de președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, care efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 29.09.2021
Politică
Maia Sandu: Germania - unul dintre partenerii principali ai Republicii Moldova
În cadrul unui briefing de presă, președintele german a precizat că colaborarea este bazată pe proiecte de investiții urgente și stringente cum ar fi managementul deșeurilor și alimentarea cu apă potabilă.

„Republica Federală Germania este dispusă să-și întărească implicarea economică în Republica Moldova. Detaliile vor fi comunicate în cadrul consultărilor guvernamentale moldo-germane din luna noiembrie”, a declarat Frank-Walter Steinmeier.

În concluzie, președintele german a reiterat sprijinul țării sale pentru Republica Moldova, atât în contextul pandemic cât și în cel economic și investițional.
Fluxul de știri
0