Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

„Sputnik V” va primi finanțare pentru efectuarea studiilor clinice la adolescenți

© Inquam Photos / Inquam Photos / Melinda NagyVaccinul Sputnik V
Vaccinul Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2021
Abonare
Premierul Federației Ruse a dispus alocarea fondurilor necesare pentru cea de-a treia fază de testare a vaccinului „Sputnik V” în rândul adolescenților.
CHIȘINĂU, 28 sept - Sputnik. Guvernul rus a alocat peste 100 de milioane de ruble centrului Gamaleya pentru a treia fază a cercetării vaccinului împotriva COVID-19 în rândul adolescenților cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani, relatează RIA Novosti.
Ordinul prim-ministrului Federației Ruse, Mihail Mișustin, a fost publicat pe portalul oficial al informațiilor juridice. Totodată, în document se menționează că trei mii de persoane vor participa la a treia fază a testelor clinice.
Producerea vaccinului Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Coronavirus
Ungaria începe construcția fabricii pentru producerea vaccinului „Sputnik V”
Ministerului Sănătății i-a fost delegată obligațiunea să monitorizeze cheltuielile efectuate în cadrul cercetărilor și să prezinte un raport Cabinetului de Miniștri până la 1 martie 2022.
Cercetările privind vaccinul „Sputnik V” pentru adolescenți au început în iulie la Spitalul de Copii Morozov și la spitalul Z. A. Bașliaeva din Moscova.
Fluxul de știri
0