Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Incendiu la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe: Pompierii - la fața locului

© Sputnik / Mihai CarausInstruirea și pregătirea pompierilor
Instruirea și pregătirea pompierilor - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2021
Abonare
Două incendii de proporții s-au produs în ultimele 24 de ore pe teritoriu țării noastre. Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a oferit detalii pe marginea acestor cazuri.
CHIȘINĂU, 28 sept – Sputnik. Incendiu la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe, amplasat pe strada Miron Costin 26/2 din Capitală. La fața locului au intervenit 4 echipaje de pompieri, iar persoanele aflate în clădire au fost evacuate.
Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la serviciul 112 a fost recepționat în jurul orei 12:20. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că arderea s-a produs în sala de ședință anexată de clădirea cu patru nivele. Focul a distrus, însă, mai multe bunuri din interiorul sălii de ședință a Centrului.
autospecială pompieri - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Accidente
Incendiu într-un apartament din Capitală: Mai multe persoane, evacuate de pompieri - Foto
Un alt incendiu a avut loc în seara zilei de ieri, într-o casă de locuit din raionul Căușeni. Pentru lichidarea flăcărilor la fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori. Ajunse, echipele de intervenție au stabilit că arde acoperișul unei case.
Focul a distrus 50 la sută din acoperișul locuinței cu suprafața de 96 de metri pătrați. Din fericire, în urma incendiilor nicio persoană nu a avut de suferit.
Specialiștii urmează să stabilească cauzele și circumstanțele producerii acestor cazuri.
Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2021 au fost înregistrate 1147 de incendii, în care 62 persoane și-au pierdut viața, inclusiv un copil. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 53 situații de risc.
Fluxul de știri
0