Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Focar de COVID-19 la Consulatul General al României la Bălți

© AP Photo / Wilfredo LeeМедицинский работник показывает упакованный мазок из носоглотки для тестирования
Медицинский работник показывает упакованный мазок из носоглотки для тестирования - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2021
Abonare
Consulatul General al României la Bălți și-a suspendat activitatea de lucru cu publicul, după ce mai mulți angajați ai instituției s-au infectat cu noul tip de coronavirus.
CHIȘINĂU, 28 sept – Sputnik. Focar de COVID-19 la Consulatul General al României la Bălți. Instituția și-a suspendat activitatea de lucru cu publicul, după ce mai mulți angajați au fost testați pozitiv la noul tip de coronavirus.
Măsura suspendării activității cu publicul a intrat în vigoare din data de 27 septembrie și a fost luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului.
Bolnav de COVID la spital - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2021
Coronavirus
Numărul deceselor, în continuă creștere: Câte persoane au fost diagnosticate cu COVID-19
Potrivit Consulatului General al României la Bălți, toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.
”Întrucât este în desfășurare o anchetă epidemiologică a Centrului de Sănătate Publică Bălți, vă vom ține la curent, prin intermediul site-ului oficiului consular și al paginii noastre de Facebook, despre măsurile luate și despre data la care ne vom relua activitatea cu publicul”, este menționat într-o postare pe pagina de Facebook a Consulatului General al României la Bălți.
Laborator - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Coronavirus
Rusia dezvoltă un vaccin împotriva tuturor tipurilor de coronavirus
Fluxul de știri
0