Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Scumpire semnificativă a motorinei: Cât costă benzina

© Sputnik / Mihai Carausавтозаправка
автозаправка - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2021
Abonare
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță noi prețuri plafon pentru carburanți.
CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. Motorina se scumpește din nou, după ce săptămâna trecută a trecut de pragul psihologic de 17,00 lei pentru un litru. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit și publicat noile prețuri plafon la carburanți, valabile pentru ziua de mâine. Astfel, motorina se scumpește cu tocmai 11 bani și va costa 17,16 lei. Prețul pentru benzina 95 rămâne același și constituie 20,70 lei/litru.
Stație de alimentare, carburanți - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Economie
Noi modificări la procedura de stabilire a prețurilor la carburanți: Anunțul ANRE
ANRE a explicat anterior într-un comunicat că ritmul ascendent al prețurilor stabilite este în continuare influențat de majorarea prețului mediu de tranzacționare a produselor petroliere principale la bursele petroliere internaționale, în special a benzinei, în contextul diminuării ofertei mondiale de carburanți cauzate de înlăturarea consecințelor uraganului Ida pe coasta de Est a Americii de Nord și întârzierile suportate la repunerea în funcțiune a producerii de carburanți în Golful Mexic (Reuters).
Eugen Carpov - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Economie
Directorul ANRE - va crește sau nu tariful la gaze?
Agenția precizează că mecanismul actual de formare a prețurilor la produsele petroliere principale de tip standard asigură reflectarea exactă în prețul final plătit la pompă a evoluțiilor pe piața internațională.
Fluxul de știri
0