Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

A murit pe patul de spital: Un bărbat a fost lovit din plin de o mașină

© Sputnik / Mihai CarausПолиция
Полиция - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2021
Abonare
Un bărbat de 70 de ani s-a stins din viață pe patul de spital după ce a fost lovit de către o mașină. Accidentul a avut loc în apropiere de comuna Lăpușna din raionul Hâncești.
CHIȘINĂU, 27 sept - Sputnik. Duminică seara, oamenii legii din Hâncești au fost telefonați de către un bărbat care le-a spus că el ar fi lovit cu mașina un bărbat. Ofițerii au stabilit la fața locului că bărbatul de 41 de ani se deplasa cu mașina spre comuna Lăpușna, raionul Hâncești, iar într-un moment dat, el l-a lovit pe un bărbat care se deplasa pe carosabil.
Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Accidente
Accident grav la Vadul lui Vodă: Victima a murit pe patul de spital
Victima s-a dovedit a fi un locuitor al comunei Lăpușna, în vârstă de 70 de ani. Acesta a fost preluat de către ambulanță și a fost transportat la spitalul raional din Hâncești pentru a primi îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor primite, bărbatul de 70 de ani s-a stins din viață pe patul de spital. Șoferul a fost supus testului la alcoolemie care a stabilit că acesta nu era în stare de ebrietate.
Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol, pe acest caz a fost pornită o anchetă, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.
Fluxul de știri
0