Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Relații comercial-economice între Moldova și Emiratele Arabe

© Sputnik / Александр Юрьев / Accesați arhiva multimediaAbu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite
Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite - Sputnik Moldova, 1920, 25.09.2021
Abonare
Republica Moldova și Emiratele Arabe Unite vor intensifica relațiile comercial-economice.
CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Intensificarea relațiilor comercial-economice, inclusiv prin prisma atragerii investițiilor emiriene în economia națională a fost principalul subiect de discuție între vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene cu ministrul de stat al Emiratelor Arabe Unite, Khalifa Shaheen AlmararCei doi oficiali au discutat în cadrul unei întrevederi pe care au avut-o la New York.
Maia Sandu la ONU - Sputnik Moldova, 1920, 23.09.2021
Politică
Maia Sandu, întâlnire discretă cu fiul lui Soros, la New York
„Am apreciat includerea recentă a Republicii Moldova în lista statelor acceptate pentru importul de carne în Emiratele Arabe Unite. Astfel, se deschid noi oportunități pentru producătorii de carne din Moldova pentru diversificarea piețelor de export – un obiectiv strategic în domeniul diplomației economice a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene”, a declarat vicepremierul Nicu Popescu după întrevedere.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2021
Sandu a vorbit de la tribuna ONU despre Transnistria și securitatea la Marea Neagră
Nicu Popescu a mai anunțat că 1 octombrie 2021 - 31 martie 2022 se vor desfășura evenimentele în cadrul Expo Dubai 2020. Participarea Republicii Moldova la expoziție reprezintă o oportunitate în plus de promovare a imaginii țării pe plan global.
Fluxul de știri
0