Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Certificatul de vaccinare moldovenesc, recunoscut în Italia

© AFP 2024 / ANDREAS SOLAROGreen Pass
Green Pass - Sputnik Moldova, 1920, 25.09.2021
Abonare
Ministrul Sănătății anunță că autoritățile italiene au decis recunoașterea certificatului de vaccinare împotriva coronavirusului emis în Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Pe teritoriul Italiei sunt recunoscute certificatele de vaccinare emise de autoritățile naționale de sănătate străine, inclusiv cele eliberate de Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco pe Facebook.
Laborator - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Coronavirus
Rusia dezvoltă un vaccin împotriva tuturor tipurilor de coronavirus
Potrivit acesteia, cu referire la prevederile legale, la moment, cetățenilor Republicii Moldova care se află pe teritoriul Italiei pe motiv de muncă sau studii, indiferent dacă sunt înscriși la Serviciul Național de Sănătate, le este recunoscută vaccinarea efectuată în Republica Moldova, dacă aceasta a fost efectuată cu vaccinuri autorizate de Agenția Europeană pentru Medicamente.
Un médecin prépare une seringue avec un vaccin (archive photo) - Sputnik Moldova, 1920, 08.09.2021
Internațional
În Italia va fi administrată a treia doză de vaccin pacienților vulnerabili
Certificatele respective trebuie să cuprindă informații precum numele de familie, prenumele și data nașterii, date referitoare la vaccin (denumirea/lotul), data administrării vaccinului, date referitoare la autoritatea care a eliberat certificatul (statul/autoritatea sanitară). Se acceptă certificatele eliberate/prezentate pe format de hârtie sau digital în limbile italiană, engleză, franceză, spaniolă sau germană.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Societate
Proprietarii de restaurante, despre intrarea cu vaccin și test COVID-19 în localuri
Valabilitatea certificatelor de vaccinare obținute peste hotare este aceeași ca și a certificatului verde (GrenPass) emis de statul italian.
Fluxul de știri
0