Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Ion Chicu și-a publicat certificatul de vaccinare: Ce mesaj a transmis fostul premier

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan
Premierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Abonare
Ion Chicu și-a publicat certificatul de vaccinare pe pagina sa de Facebook și a îndemnat oamenii să se vaccineze, deoarece doar așa poate fi combătut virusul.
CHIȘINĂU, 24 sept - Sputnik. Într-o postare pe Facebook, fostul premier a scris că această pandemie nu poate fi combătută doar de Guvern și de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco. El și-a publicat certificatul de vaccinare și a îndemnat populația să se imunizeze împotriva noului coronavirus.
„Dacă nu ne vaccinăm, unul din nenumăratele valuri ale acestui virus ucigaș ne va "lua" cu el, oricum. Asta trebuie s-o înțelegem cu toții. Pe ambele maluri ale Prutului. Cu ceva timp în urmă, pe Facebook circula un challenge - "cu notele la vedere". Haideți să ne "confirmăm diplomele" etalate atunci!”, a scris Chicu.
Amintim că fostul premier moldovean Ion Chicu a fost diagnosticat pozitiv cu noul tip de coronavirus la începutul lunii decembrie 2020. Ulterior, Ion Chicu a revenit la muncă și declara că se simte bine.
Totuși, fostul șef de Guvern a contractat virusul pentru a doua oară. Pe 23 februarie, Ion Chicu a fost internat în secția de terapie intensivă a Spitalulului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Atunci, el a scris un mesaj pe pagina sa de Telegram în care a anunțat despre starea sa de sănătate și a recunoscut că a ajuns în spital din cauza complicațiilor date de COVID-19.
carburanți - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Economie
Prețul motorinei a trecut de pragul psihologic de 17 lei: Cât vor costa mâine carburanții
Fluxul de știri
0