Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Certificatul de vaccinare moldovenesc: În ce țări este recunoscut

© AFP 2024 / ANDREAS SOLAROGreen Pass
Green Pass - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a actualizat lista statelor în care certificatul de vaccinare moldovenesc este recunoscut.
CHIȘINĂU, 24 sept – Sputnik. Certificatul de vaccinare moldovenesc este recunoscut în tot mai multe state. Lista a fost actualizată de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Astfel, recunoașterea reciprocă a certificatelor de vaccinare împotriva COVID-19 este în Ucraina, Ungaria, Georgia, Turcia, Muntenegru, Kazahstan, Turkmenistan, Belarus și Serbia. Acestea sunt țările cu care Republica Moldova a convenit în plan bilateral, prin schimb de note.
Laborator - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Coronavirus
Rusia dezvoltă un vaccin împotriva tuturor tipurilor de coronavirus
Au anunțat despre recunoașterea unilaterală a certificatelor de vaccinare eliberate de autoritățile Republicii Moldova următoarele țări: Bulgaria, Regatul Spaniei, România, San Marino, Estonia, Grecia, Germania, Lituania, Austria, Croația, Slovacia, Slovenia, Elveția, Finlanda, Bosnia și Herțegovina, Irlanda, Danemarca, Armenia, Franța, Regatul Țărilor de Jos (Olanda), Cehia. Aceste prevederi pot fi modificate în funcție de starea epidemiologică din Republica Moldova.
Premierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Coronavirus
Ion Chicu și-a publicat certificatul de vaccinare: Ce mesaj a transmis fostul premier
Totodată, MAEIE anunță că demersuri similare prin canale diplomatice au fost înaintate ministerelor afacerilor externe din Cehia, Polonia, Marea Britanie, Franța, Rusia, Irlanda, Letonia, Italia, Kârgâzstan, Tadjikistan, Israel, Serbia, Luxemburg, Armenia, Uzbekistan.
Fluxul de știri
0