Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Stoianoglo s-a întâlnit cu procurorul general al Rusiei: Au discutat despre frauda bancară

© Sputnik / Mihai CarausAlexandr Stoianoglo
Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova, 1920, 23.09.2021
Abonare
Procurorul general Alexandr Stoianoglo s-a întâlnit cu omologul său rus, în cadrul reuniunii Consiliul Coordonator al Procurorilor Generali din țările CSI, care are loc în aceste zile în Kazahstan.
CHIȘINĂU, 23 sept - Sputnik. Procurorul general al Republici Moldova s-a întâlnit astăzi, 23 septembrie, cu omologul său rus Igor Krasnov. Cei doi au avut o întrevedere bilaterală în cadrul reuniunii Consiliului Coordonator al Procurorilor Generali ai statelor-membre a Comunității Statelor Independente (CSI).
Astfel, în cadrul întâlnirii oficiale, procurorii generali au discutat despre oferirea ajutorului reciproc în dosarele „Laundromat” și „frauda bancară”.
„Au convenit pașii următori în vederea realizării Programului comun de cooperare dintre procuraturile ambelor state, semnat pe 7 martie 2021, care prevede o serie de acțiuni comune pentru anii 2021- 2023 pe teme de interes”, se mai arată într-un comunicat al Procuraturii Generale.
Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 23.09.2021
Societate
Procuratura Generală s-a adresat repetat Comisiei de la Veneția: Ce a solicitat
La fel, Stoainoglo urmează să se întâlnească cu omologul său din Kazahstan, Gizat Nurdauletov.
Amintim că în perioada 21- 24 septembrie 2021, procurorul general al Republicii Moldova se află în Kazahstan, unde participă la cea de-a 31-a ședință ordinară a Consiliului Coordonator al Procurorilor Generali ai statelor-membre a CSI. Precizăm că Consiliul activează din 1995.
Fluxul de știri
0