Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Șeful UEFA, despre performanța Sheriff-ului: Un mare succes

© Photo : Facebook / Iv CebanРобби Кин и Луиш Фигу посетили несколько лицеев в Кишиневе
Робби Кин и Луиш Фигу посетили несколько лицеев в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2021
Abonare
Reprezentanții delegației UEFA în Republica Moldova au comentat succesele echipei moldovenești în Liga Campionilor.
CHIȘINĂU, 22 sept - Sputnik. Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, fotbaliștii Luis Figo și Maxwell Scherrer au comentat pe rețelele de socializare succesul echipei Sheriff Tiraspol. Alexander Čeferin a numit intrarea Sheriff în faza grupelor Ligii Campionilor un mare succes pentru fotbalul moldovenesc.
„Dacă la început am fost cu toții surprinși de performanța Sheriff, acum nu mai suntem surprinși. În runda de calificare au învins echipe cu bugete de zece ori mai mare, acum au învins un adversar cu un buget de 30 de ori mai mare. Un rival cu un buget de o sută de ori mai mare îi așteaptă săptămâna viitoare - deci, dacă vor câștiga, va fi grozav. Respect pentru „Sheriff”, aceasta este o mare realizare”, a spus șeful UEFA.
Luis Figo a spus că acest club ar trebui să fie mândru de succesul pe care l-a obținut.
Матч Шериф — Шахтер в Тирасполе  - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Sport
Prima biruință a Sheriff-ului în Liga Campionilor - cele mai tari faze
„Cred că jocul în Liga Campionilor este deja un mare succes, așa că felicit pe cei de la Sheriff pentru calificările lor. Cred că au început bine turneul și pot visa la succes în continuare. Desigur, nu sunt favoriți, dar în fotbal nu prea contează. Să vedem ce se întâmplă în etapa grupelor, dar, așa cum am spus, trebuie să fiți cu adevărat fericiți și mândri pentru faptul că participați”, a spus Figo.
Meciul ”Sheriff” -”Shakhtar” la Tiraspol  - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Sport
Victorie fulminantă: “Sheriff” a învins ”Shakhtar” în Liga Campionilor
La rândul său, Maxwell Scherrer a declarat că pentru prima participare în ligă, Sheriff a avut o prestație foarte bună.
„Au avut un prim joc grozav, începând bine turneul. Pot continua în același spirit și cel mai important este că acest turneu este deschis tuturor și toți au șansa de a-și încerca puterile la cel mai înalt nivel”, a comentat Maxwell.
Precizăm, în Republica Moldova au venit conducătorii UEFA, în frunte cu președintele, Aleksander Čeferin și directorul Asociațiilor Naționale, Zoran Laković, care sunt însoțiți de membrii executivului, precum și legendele fotbalului mondial, în prezent experți UEFA și ambasadori ai fotbalului, Luis Figo, Zvonimir Boban, Davor Șuker, Nadine Kessler sau Robbie Keane. Astfel, Chișinăul a fost în premieră gazda unui eveniment de importanță continentală - ședința Comitetului Executiv UEFA. Adunarea conducerii supreme a forului european a început astăzi, iar în cadrul ședinței sunt puse în discuție chestiuni și aspecte actuale cu privire la dezvoltarea fotbalului european.
Матч сборных Молдовы и Австрии на стадионе Зимбру 01.09.2021 - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2021
Sport
Legende ale fotbalului au venit la Chișinău: Care este scopul vizitei
Totodată, membrii delegației UEFA și ai Federației Moldovenești de Fotbal au avut o întrevedere cu reprezentanții forului legislativ de la Chișinău. Igor Grosu a salutat vizita, în premieră, a delegației UEFA într-o astfel de componență în Republica Moldova, exprimând încrederea că prin eforturi comune a Parlamentului și a Federației de Fotbal din Moldova, cu sprijinul UEFA, țara noastră va beneficia de o dezvoltare durabilă și sustenabilă a acestui gen de sport.
Fluxul de știri
0