Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Începe perioada electorală pentru alegerile noi locale

© Sputnik / Mihai CarausComisia Electorală Centrală a Republcii Moldova
Comisia Electorală Centrală a Republcii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Abonare
Comisia Electorală Centrală a stabilit Programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a acestui scrutin.
CHIȘINĂU, 21 sept – Sputnik. De astăzi, 21 septembrie, începe perioada electorală pentru alegerile locale noi. Astfel, în 15 localități din țară, inclusiv în municipiul Bălți, începe perioada electorală pentru alegerea primarilor.
Renato Usatîi - Sputnik Moldova, 1920, 02.09.2021
Politică
Usatîi și-a dat din nou demisia - detalii
Comisia Electorală Centrală a aprobat programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a alegerilor locale noi din data de 21 noiembrie curent în cadrul unei ședințe extraordinare. În cadrul acesteia s-au aprobat subiecte care țin de desfășurarea alegerilor locale noi și repartizarea atribuțiilor între membrii autorității electorale centrale.
Ce așteptări au primarii de la noua guvernare? - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Ce așteptări au primarii de la noua guvernare?
Programul va fi remis, pentru informare și realizare în limita competenței, autorităților publice locale ale municipiului Bălți, comunei Ucrainca și satului Opaci, raionul Căușeni, comunei Hârtop, raionul Cimișlia, orașului Cupcini și satului Hlinaia, raionul Edineț, comunei Ișcălău, satelor Călinești și Pârlița, raionul Fălești, comunei Camenca, raionul Glodeni, satului Bălceana, raionul Hâncești, comunei Cneazevca, raionul Leova, satelor Palanca și Ștefănești, raionul Ștefan Vodă, comunei Negurenii Vechi, raionul Ungheni, partidelor politice reprezentate în Parlament, precum și organelor electorale, după constituirea acestora.
Alegeri - Sputnik Moldova, 1920, 14.09.2021
Societate
Alegeri pe 21 noiembrie 2021 în alte două localități
Propunerea lui Pavel Postică de a fi ales secretarul CEC a fost respinsă de către membrii Comisiei, până la delegarea de către Parlament a încă trei membrii ai autorității electorale. Amintim, alegerile locale noi vor avea loc pe data de 21 noiembrie curent.
Майя Санду и президент Польши Анджей Дуда - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Editoriale
Tăvălugul majorării prețurilor o va strivi pe Maia Sandu
Fluxul de știri
0