Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a transmis condoleanțe rudelor celor uciși în atacul de la Universitatea din Perm

© Sputnik / Алексей Романов / Accesați arhiva multimediaСтрельба в университете в Перми
Стрельба в университете в Перми - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Abonare
Dmitri Peskov a declarat că Putin a transmis condoleanțe familiilor celor uciși în timpul împușcăturilor la Universitatea de Stat din Perm.
CHIȘINĂU, 20 sept - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a exprimat sincere condoleanțe rudelor care și-au pierdut pe cei dragi ca urmare a tragediei de la Universitatea din Perm.
"Președintele a fost informat despre ceea ce se întâmplă la Perm, la universitate", a declarat reporterilor Dmitri Peskov, secretarul de presă al șefului statului rus.
"Președintele a transmis condoleanțe profunde celor care i-au pierdut pe cei dragi ca urmare a acestei tragedii", a spus Peskov.
Atac armat la Universitatea Perm - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Rusia
Bilanț revizuit: Numărul morților în urma atacului de la Universitatea Perm a ajuns la opt
Anterior, Putin a dat instrucțiuni premierului Mișustin să îi trimită pe miniștrii (Valerii) Falkov și (Mihail) Murașko la Perm pentru a organiza asistență victimelor și rudelor celor uciși în tragedie", a declarat reporterilor Dmitri Peskov, secretarul de presă al liderului de la Kremlin.
Precizăm că un tânăr a intrat în Universitatea de Stat din Perm cu o armă traumatică și a efectuat mai multe împușcături. În urma atacului, opt persoane au fost ucise, mai multe au fost rănite. Atacatorul a fost prins și la reținere a opus rezistență, fiind rănit.
Fluxul de știri
0