Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Bilanț revizuit: Numărul morților în urma atacului de la Universitatea Perm a ajuns la opt

© Sputnik / Алексей Романов / Accesați arhiva multimediaAtac armat la Universitatea Perm
Atac armat la Universitatea Perm - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Abonare
Inițial s-a anunțat că sunt patru morți, apoi bilanțul a fost revizuit și numărul victimelor a ajuns la opt.
CHIȘINĂU, 20 sept - Sputnik. Opt persoane au fost ucise în atacul armat săvârșit la Universitatea Perm, a anunțat Comitetul de Investigații al Federației Ruse.

"Drept urmare, opt persoane au fost ucise, mai multe au fost rănite", a declarat serviciul de presă al Comitetului de Investigații într-un comunicat trimis luni Interfax.

Anterior, Comitetul de Investigații a anunțat că un student care se afla dimineață pe teritoriul unuia dintre blocurile Universității Naționale de Cercetare din Perm a deschis focul asupra altor persoane Identitatea lui a fost stabilită. În timpul reținerii el a opus rezistență și a fost rănit. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal.
Premierul rus Mihail Mișustin le-a dat indicații ministrului sănătății și ministrului științei și învățământului superior al Rusiei să meargă urgent la Perm în urma atacului armat de la universitate.
Fluxul de știri
0