Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Se așteaptă noi restricții? Comisia Extraordinară de Sănătate Publică, din nou în ședință

© Sputnik / Anatolii KiriakКишинев выходит из режима ЧП
Кишинев выходит из режима ЧП - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Abonare
În Republica Moldova ar putea fi impuse noi restricții anti-COVID. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică se convoacă astăzi în ședință și urmează să instituie noi măsuri de protecție.
CHIȘINĂU, 20 sept- Sputnik. Astăzi va avea loc o nouă ședință a Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, în care vor fi adoptate noi măsuri pentru a diminua răspândirea infecției COVID-19. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei.

”Astăzi este ședința Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică. Domnul Gîlcă, vă rog să mergeți să exprimați poziția Primăriei Chișinău în acest sens”, l-a îndemnat Ceban pe șeful adjunct al Direcției sănătate a municipiului Chișinău.

Amintim că săptămâna trecută membrii Guvernului au aprobat modificarea componenței Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Astfel, din Comisie vor face parte și specialiști în domeniul sănătății publice.
Spital, secția COVID - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Coronavirus
Situația epidemiologică, tot mai alarmantă: A fost redeschis un spital cu profil COVID-19
În Republica Moldova a fost instituită stare de urgență în sănătate publică până în data de 30 octombrie.
Fluxul de știri
0