Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Situația epidemiologică, tot mai alarmantă: A fost redeschis un spital cu profil COVID-19

© Inquam Photos / Virgil SimonescuSpital, secția COVID
Spital, secția COVID - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Abonare
Din cauza numărului mare de pacienți infectați cu coronavirus, în Capitală a fost redeschis încă un spital cu profil COVID-19.
CHIȘINĂU, 20 sept - Sputnik. Situația pandemică în Moldova devine tot mai alarmantă, iar cele două spitale unde sunt internați pacienții cu coronavirus sunt arhipline. Din acest motiv, a fost luată decizia de a reamenaja Spitalul Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail”, atribuindu-i profilul COVID-19. Anunțul a fost făcut de către primarul Capitalei Ion Ceban, în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei.

”Din numărul total de cazuri, aproximativ o pătrime sunt raportate în Chișinău. Centru COVID-19 și Spitalul Clinic Municipal de Ftiziopneumologie, unde sunt internați pacienții cu COVID-19, sunt pline”, a spus Ceban.

Potrivit primarului, la Spitalul Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail” au fost activate 300 de paturi pentru pacienții cu COVID-19, dintre care 16 pentru terapie intensivă.
Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 14.09.2021
Coronavirus
Date alarmante: Tot mai mulți copii și gravide se infectează cu COVID-19
Din cauza creșterii vertiginoase a numărului de cazuri noi de infectare cu coronavirus, în țara noastră a fost instituită stare de urgență în sănătate publică, în vigoare până în data de 30 octombrie.
Fluxul de știri
0