Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Edineț: Un bărbat, strivit de o mașină în timp ce se odihnea pe un scaun la poartă

© Photo : IP EdinețUn bărbat, strivit de o mașină la Edineț
Un bărbat, strivit de o mașină la Edineț - Sputnik Moldova, 1920, 18.09.2021
Abonare
Un bărbat din Edineț a murit, după ce a fost lovit de un automobil. Oamenii legii au oferit detalii pe marginea acestui caz.
CHIȘINĂU, 18 sept – Sputnik. Tragedie în raionul Edineț. Un bărbat de 61 de ani a fost strivit de o mașină în timp ce se odihnea pe un scaun lângă gardul organizației unde activa în calitate de paznic.
Potrivit ofițerului de presă al IP Edineț, Svetlana Talpă, nenorocirea s-a produs astăzi în jurul orei 12.00, pe un drum local din localitatea Terebna.
Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Accidente
Accident grav la Vadul lui Vodă: Victima a murit pe patul de spital
Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că victima a fost accidentată de un automobil marca Mercedes. Acesta era condus de un tânăr de 21 de ani, care din motive necunoscute a pierdut controlul volanului, a derapat de pe carosabil și a spulberat bărbatul. În momentul tragediei, în mașină se mai afla și o tânără de 19 ani.
Din nefericire, în urma traumatismelor primite bărbatul a decedat până la sosirea ambulanței. Iar pasagera de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Raional Edineț.
Totodată, șoferul fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul Drager s-a stabilit că acesta nu se afla în state de ebrietate. Rezultatul fiind 0,00 mg/l în aerul expirat.
Pe acest caz oamenii legii au inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.
Fluxul de știri
0