Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov a povestit despre persoanele cu COVID-19 din anturajul lui Putin

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaПрямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 17.09.2021
Abonare
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a povestit despre situația persoanelor din anturajul lui Putin, infectate cu coronavirus.
BUCUREȘTI, 17 sept – Sputnik. Persoanele din anturajul președintelui rus Vladimir Putin, infectate cu coronavirus, sunt asimptomatici sau au forme ușoare, acest lucru nu le afectează în niciun fel activitatea, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.
“Nu, acest lucru nu va afecta (activitatea celor infectați). Slava Domnului, nimeni nu are forme grave. Cineva este asimptomatic, alții au forme ușoare. În orice caz, toți au fost vaccinați”, a declarat Peskov jurnaliștilor, fiind întrebat care este starea persoanelor infectate din anturajul șeful statului și dacă vor fi eliberați din funcție.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 14.09.2021
Coronavirus
Putin a decis să intre în carantină
Președintele Vladimir Putin anunțase mai devreme despre decizia de a se autoizola pentru o anumită perioadă din cauza apariției unor cazuri de infectare în anturajul său. Ulterior, liderul rus a specificat e vorba de câteva zeci de persoane.
Fluxul de știri
0