Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Putin a decis să intre în carantină

© Sputnik / Сергей Ильин / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 14.09.2021
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis să intre în carantină după înregistrarea mai multor cazuri de infectare în anturajul său.
CHIȘINĂU, 14 sept – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va respecta un regim de autoizolare din cauza detectării mai multor cazuri de infectare cu coronavirus în anturajul său, anunță serviciul de presă al Kremlinului.
“A avut loc o discuție telefonică între președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon. Vladimir Putin a anunțat că, în legătură cu depistarea mai multor cazuri de infectare cu coronavirus în anturajul său, va fi nevoit să respecte o anumită perioadă un regim de autoizolare”, este menționat în comunicatul administrației prezidențiale.
Ieri, în timpul unei întrevederi cu echipa națională paraolimpică rusă, liderul rus a declarat că mai multe persoane din anturajul său s-au infectat cu coronavirus. El a menționat că este nevoie de o clarificare a situației pentru a înțelege ce se întâmplă, presupunând că „va fi nevoit să adopte un regim de carantină”.
Fluxul de știri
0