Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Nu toți vor sta la închisoare: Arestul preventiv va fi aplicat doar în cazuri excepționale

© Sputnik / Miroslav RotariИсправительное учреждение
Исправительное учреждение - Sputnik Moldova, 1920, 17.09.2021
Abonare
Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de COVID-19 în penitenciare, Procuratura Generală a dispus ca arestul preventiv să fie aplicat doar în cazuri excepționale.
CHIȘINĂU, 17 sept - Sputnik. Procurorul general a atenționat conducerea procuraturilor teritoriale, specializate și a subdiviziunilor Procuraturii Generale să ceară arest preventiv doar în cazuri excepționale și doar dacă recurgerea la alte măsuri preventive poate prejudicia considerabil buna investigare a cauzei.
oameni stradă - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Coronavirus
Vom avea noi restricții anti-COVID? Se așteaptă o nouă ședință CNESP
Decizia a fost luată în legătură cu adresarea Administrației Naționale a Penitenciarelor, care și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu creșterea numărului de cazuri de COVID-19 în penitenciare. Măsura a fost aplicată pentru a evita supra-aglomerarea în instituțiile penitenciare.
Totodată, procurorul general Alexandr Stoianoglo a ordonat să se excludă escortarea persoanelor deținute pentru participarea la acțiunile procesuale, cu excepția cazurilor în care acest lucru este absolut necesar.
Fluxul de știri
0