Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Vom avea noi restricții anti-COVID? Se așteaptă o nouă ședință CNESP

© Sputnik / Anatolii Kiriakoameni stradă
oameni stradă - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Abonare
De săptămâna viitoare am putea avea noi restricții anti-COVID. Premierul a anunțat despre convocarea unei noi ședințe a CNESP.
CHIȘINĂU, 15 sept- Sputnik. La începutul săptămânii viitoare va avea loc o nouă ședință a Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, în care vor fi luate noi decizii privind diminuarea răspândirii infecției COVID-19. Cu un anunț în acest sens a venit prim-ministrul Natalia Gavriliță, în urma ședinței de astăzi a Guvernului.
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Coronavirus
A fost modificată componența CNESP: Cine sunt noii membri ai Comisiei
Totodată, membrii Guvernului au aprobat modificarea componenței CNESP. Astfel, din Comisie vor face parte și specialiști în domeniul sănătății publice.
”Vom avea la începutul săptămânii viitoare acestei noi componențe a Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică și vom adopta planul de combatere a pandemiei conform deciziei de delarare a stării de urgență în sănătate publică de săptămâna viitoare”, a declarat Gavrilița.
În Republica Moldova a fost instituită stare de urgență în sănătate publică până în data de 30 octombrie.
Fluxul de știri
0