Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

A lovit cu mașina un minor de 13 ani și a fugit de la locul accidentului

Полиция - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Abonare
Un copil de 13 ani a fost lovit cu mașina de către un șofer care a părăsit locul accidentului. Minorul a fost transportat la spital.
CHIȘINĂU, 16 sept - Sputnik. Accidentul a avut loc aseară, 15 septembrie, în jurul orei 20:10, pe șoseaua Fălești - Ungheni, în apropiere de fabrica de păsări din Fălești. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Fălești, Eugenia Molceanov, minorul de 13 ani se deplasa cu bicicleta pe acostament, iar la un moment dat, acesta a fost lovit de către un automobil.
Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Accidente
Accident grav la Vadul lui Vodă: Victima a murit pe patul de spital
În urma impactului, șoferul a fugit de la fața locului. În urma cercetărilor au fost descoperite mai multe cioburi rămase de la mașina implicată în accident, iar oamenii legii presupun că ar fi vorba despre un automobil de model VAZ.
În prezent, ofițerii sunt în căutarea șoferului care a lovit minorul și a fugit de la locul faptei. Totodată, în urma impactului, copilul s-a ales cu mai multe leziuni și a fost transportat de urgență la spitalul raional din Fălești, unde primește îngrijiri medicale.
Fluxul de știri
0