Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au furat sute de mii de lei de pe carduri: Printre figuranți, fost director de penitenciar

© Sputnik / Vladimir Trefilov / Accesați arhiva multimediaBancomat și carduri bancare
Bancomat și carduri bancare - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Abonare
Au furat peste 990 de mii de lei de pe carduri bancare. Fostul director al Penitenciarului nr.18, împreună cu șapte deținuți au fost trimiși în judecată.
CHIȘINĂU, 16 sept – Sputnik. Fostul director al Penitenciarului nr.18, dar și șapte actuali și foști deținuți, vor compărea în fața magistraților, fiind învinuiți de escrocherie în proporții deosebit de mari. Mai mult, fostul director al Penitenciarului nr.18 este acuzat și de corupere pasivă în interesul unui grup criminal.
Carduri de credit - Sputnik Moldova, 1920, 26.05.2021
Societate
Poliția a găsit mii de cartele SIM și carduri bancare: Cum erau folosite
Potrivit unui comunicat de presă emis de Procuratura Generală, Procuratura municipiului Chișinău a finalizat și a expediat în judecată cauza penală de învinuire a celor opt figuranți. Instituția a comunicat că, în intervalul lunilor mai – februarie 2021, indivizii, prin înșelăciune, ar fi însușit peste 993 de mii de lei de pe cardurile bancare ale 30 de persoane fizice.
Astfel, doi figuranți, printre care și fostul director al Penitenciarului nr.18, sunt plasați în arest la domiciliu, un membru al respectivului grup criminal se află în arest preventiv, altul continuă să-și execute pedeapsa în penitenciar, iar ceilalți patru figuranți au fost liberați provizoriu sub control judiciar.
Fluxul de știri
0